Arysta

АРИСТА ЛАЙФСАЙЪНС БЪЛГАРИЯ ВЛИЗА В 2017 Г. С НОВА ОРГАНИЗАЦИЯ И РАЗШИРЕНО ПОРТФОЛИО

news-image

Официален старт на новосъздаденото дружество Ариста ЛайфСайънс България – доставчик на иновативни продукти за растителна защита, беше даден на стилно тържество на 29 ноември 2016г в столицата, в присъствието на приятели, клиенти и партньори – представители на агро бизнеса, на фермерската общност, ръководители на асоциации, представители на науката и МЗХ.

Ариста обединява трите компании Агрифар, Ариста и Кемтура и съответно интегрира техните портфолиа. Към момента Ариста ЛайфСайънс България предлага повече от 40 иновативни продукти за растителна защита, както и обеззаразители за семена, хербициди, фунгициди, инсектициди и биостимулатори.

Специален гост на събитието беше Джозеф Михрина – Маркетинг Директор на Ариста за Европа, Близкия Изток и Африка. По думите му стартът на Ариста в България е част от глобалния план на компанията за разширяване на позициите й в Европа:
„Българските земеделски производители бързо възприемат новите технологии и в резултат на това предполагам, че ще възникне сериозно търсене на биостимулаторите, които произвеждаме“ – каза Джозеф Михрина. „Стартът на новото дъщерно дружество в България не само укрепва позициите ни на този пазар, с него ние завършихме успешно плана си за разширяване в Европа. Ариста Лайфсайънс България ще расте в тясно сътрудничество с местните партньори – земеделски производители и дистрибутори

– за да предлага богат и отговарящ на потребностите набор от продукти, който е представителен за нашата гама биорешения.“

Екипът на Ариста ЛайфСайънс България ЕООД, начело с управителя Петко Иванов, представлява сплотен колектив от много опитни професионалисти, силно мотивирани и ангажирани да предлагат разнообразното продуктово портфолио на все повече клиенти. С подкрепата на програмата за техническа помощ, изследване и разработки на Ариста, както и на нашите екипи за продажби и маркетинг, ние сме убедени, че можем да разширяваме нашето портфолио в България с всяка година.

През 2017г. Ариста ЛайфСайънс България очаква да регистрира пет нови продукта и три разширения на етикети. Новите продукти са:

  •        Силит (додин 544 г/л)
  •        Капровирусин (Cydia pomonella 1×1013 CpGV-M/L)
  •        Тализма УЛ (циперметрин 20 г/л + пиперонил бутоксив 57 г/л)
  •        Акрамайт 480 СК (бифеназат 480 г/л)
  •        БМ Старт

Ще бъдат добавени и нови разширения на етикети:

  •        Ранкона и-Микс (ипконазол 20 г/л + имазалил 50 г/л)
  •        Селект Супер 120 ЕК / Центурион Супер (клетодим 120 г/л)
  •        Проплант 722 СЛ (пропамокарб 722 г/л)

Ариста е добре позната в България с водещите си продукти – обеззаразителите Витавакс и Ранкона 15МЕ, балурициди – Пантера и Селект Супер, широкоспектърни инсектициди – Нуреле Д и Цитрин Макс, растежни регулатори и биостимулатори, като Атоник, Руут и Сиаптон. Всеки от тях е с доказана история на успеха и осигурява за клиентите по-добро качество на продукцията и по-високи добиви.
Ариста ЛайфСайънс – „Ние култивираме просперитет“