Arysta

АРИСТА ЛАЙФСАЙЪНС – ОТКРИТ ДЕН В ЛОЗОВИ МАСИВИ ВИНПРОМ КАРНОБАТ

news-image

Успешната растителна защита е ключова част от съвременните технологии при отглеждане на лозя. Допускането на развитието на болести и неприятели в лозовите насаждения неминуемо води до преки загуби, а в някои случаи и до компрометиране на добива на 100%.

Ариста ЛайфСайънс е компания, която демонстрира, че знае как да допълва и създава за своите клиенти широка гама от продукти, отговарящи на икономическите очаквания, които имат към тях ползвателите. Продуктите на компанията гарантират по-висока възвръщаемост на инвестициите и сигурност в решенията, които вземат ползвателите. „Уважаеми земеделски производители, Вашите растения ще растат силни и здрави, с възможност за реализиране на пълния добивен потенциал ! Нашата мисия е да предлагаме качествени и сигурни решения, да гарантираме успех и култивираме просперитет чрез съвременно земеделие !“ информира Миладин Назарков – мениджър маркетинг и продажби в компанията.

Събитието уважиха земеделски производители, бизнес-партньори на компанията,представители на СА в лицето на проф.д-р Иван Пачев, изпълнителен Директор в „Институт по лозарство и винарство“-гр. Плевен, представители на Българските медии, журналисти.

Миладин Назарков представи програмата за растителна защита и подхранване в лозя и запозна гостите с Официално писмо, с което се съобщава: Arysta LifeScience е придобита от UPL. Техническият мениджър на компанията Цветан Белчилов, регионалните представители на компанията Димитър Димитров, Георги Борисов и Мирослав Йорданов, представиха продуктите, с които лозята, включени в демонстрационния опит във Винпром Карнобат, бяха опазени 100% здрави!

След представянето на програмата и запознаване с продуктите приложени в демонстрационния опит, гостите се запознаха физически с това в самите лозя, включени в опита.

Програмата продължи с демонстрация и дегустация на вина в избата на Шато Винпром Карнобат и официален обяд. Бяха раздадени награди, чрез томбола на продукти за растителна защита. В програмата се включиха хоров ансамбъл на деца от гр. Карнобат с водещ Диана Велкова, жива музика на гайда и тъпан !

Ние култивираме просперитет чрез създаване на иновации * гъвкавост * резултати !

 

Демо видео: html http://agro.bg/videos/video3225.html