Arysta

АРИСТА – ПРЕДСТАВЯНЕ В ИНСТИТУТ ПО ЛОЗАРСТВО И ВИНАРСТВО ГР. ПЛЕВЕН

news-image

Ариста ЛайфСайънс България представи своето продуктово портфолио подходящо за приложение в Институт по Лозарство и Винарство гр. Плевен. Като част от Международна Мултинационална Агрохимическа компания, за Ариста бе чест да е специален гост и участник на събитието, организирано в Лозаро-винарски институт, гр. Плевен, което се проведе на 23.08.2018 година, по случай 116 години от неговото създаване. Събитието бе уважено от над 100 гости – земеделски производители на лозя и представители на научните среди към ССА.

За нас е привилегия да сме гости на това събитие, в институт, който заедно с Аграрния университет в Пловдив и Института по образцов Чифлик в Русе, са стожери – основна водеща и движеща сила за поддържане и създаване на нови Български сортове лозя – десертни и винени“- информира Миладин Назарков – Мениджър Маркетинг и Продажби в Ариста ЛайфСайънс България. 

Компанията представи част от своето богато продуктовото портфолио, подходящо за приложение в лозя, което включва: фунгициди за обикновена мана – Банко, Димикс; фунгициди за брашнеста мана – Спирокс и Домарк; инсектициди – Даскор, Суми-алфа/Сумицид, Цитрин Макс; акарицид – Зуум; биостимулатори – БМ Старт и Сиаптон; омокрители – Силвет и регулатор на pH разтвори – Хикс-Чейндж. Миладин Назарков и Цветан Белчилов, Технически Мениджър в Ариста, представиха визията на компанията, включваща регистрация и приложение на продукти, щадящи във висока степен околната среда и топлокръвните организми, продукти с ниски остатъчни количества на пестициди в получената продукция и продукти подходящи за приложение в био-земеделието. Фирма Ариста има дългогодишни традиции в извеждането на опити с нейни продукти в лозовите масиви на института по лозарство и винарство в Плевен, в които продукт Спирокс е един от вече утвърдените, разпознаваем и предпочитан партньор в извеждането на успешната борба срещу брашнестата мана по лоза.