Arysta

СРЕЩА С ЕВРОПЕЙСКАТА КОМПАНИЯ „BIOPREPARATY“- 6 ФЕВРУАРИ 2019 СОФИЯ

news-image

На 06.02.2019 година Ариста ЛайфСайънс България бе домакин на организираната среща от Александра Трампчинска – Продуктов мениджър и бизнес развитие Ариста Европа, с Eвропейската компания „Biopreparaty“, която произвежда и предлага био фунгициди на база Питиум Олигандрум. Представител на фирма „Biopreparaty“ беше г-н  Джозеф Михрина, който доскоро бе  част от ръководството на Ариста ЛайфСайънс Европа и по-специално в отдел Маркетинг.

Останалите участници бяха  специалисти от Ариста Румъния и Ариста Адрия, обединяваща бившите Югославски Републики. На срещата се презентираха перспективи и ползи, видове приложения на биофунгициди, съдържащи в състава си Питиум Олигандрум, също така визия и план за развитие на Компанията –  Производител.

Представители на домакините бяха: Миладин Назарков – Мениджър Маркетинг и Продажби и Ива Романова – Мениджър регистрации. Бяха представени актуални данни, относно целеви пазари, потенциални възможности за развитие по сегменти култури, отглеждани като био, както и  други текущи и възникнали въпроси, касаещи специално био производителите – минало, настояще и бъдеще,  бяха обект на ползотворна и творческа дискусия от страна на всички участници на срещата.